Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у події присвяченій Міжнародному дню інформаційної безпеки на тему “Кібератака: реалізація та протидія”

13 листопада 2020 року

Запрошуємо взяти усіх бажаючих участь у події присвяченій

Міжнародному дню інформаційної безпеки на тему

“Кібератака: реалізація та протидія”

Експертом виступить інженер кіберкоманди Cisco Talos Дмитро Коржевін. Під час заходу буде детально розглянуто приклад кібератаки, починаючи від планування і закінчуючи реалізацією атаки та покроковими заходами протидії.

Варто зазначити, що пан Дмитро є експертом не лише з рішень Cisco, а й членом та активним учасником міжнародних спільнот та організацій з кібербезпеки, зокрема: FIRST, NICEWG, ISECOM, NCIRC NATO, OWASP, EC-Council CISO board, TVM board. Практичний досвід пана Дмитра є безцінним і він готовий ділитися ним з студентами та фахівцями.

У межах події для її учасників організаційним комітетом провадиться конкурс "Питання експертові". Автори трьох найкращих питань отримають призи. Відповіді на найактуальніші питання будуть опубліковані на сторінці події 1 лютого 2021 р.

Всі учасники події отримають доступ до курсу Програми академій Cisco "Основи кібербезпеки". По завершенні цього курсу вони мають можливість отримати сертифікат та цифровий бейдж.

До події можна долучитися за посиланням

https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/m/course-38032

 

Андрій Блозва, заступник декана факультету ІТ
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook