Відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

23 жовтня 2020 року

   23  жовтня відбулося засідання вченої ради факультету. Відповідно до порядку денного, декан факультету доповів про організацію та хід навчання у 1 семестрі 2020-2021 н. р. Анатолій Остапчук звернув увагу на терміни проведення семестрової атестації студентів, а також на терміни і вимоги захисту магістерських робіт відповідно до Положення про підготовку магістрів у НУБіП України та Положення про підготовку і захист магістерської роботи. 

 

   Керівник міжнародних програм Олена Ковтун доповіла про навчання міжнародних студентів на факультеті. Олена Ковтун відзначила, що необхідно активізувати роботу зі студентами іноземцями за участі наставників академічних груп, посилити моніторинг за навчанням та проживанням в гуртожитку.

 
   Виконуюча обов’язки завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська ознайомила членів вченої ради з напрямками роботи кафедри на 2020-2021 навчальний рік в розрізі навчальної, наукової, міжнародної, профорієнтаційної та виховної роботи. Директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря висвітлив питання організації роботи щодо участі в проектах та питання навчання аспірантів.
   На засіданні були рекомендовані кандидатури науково-педагогічних працівників до присвоєння вчених звань та заміни посад. Також рекомендовано до друку 1 монографія, 5 навчальних посібників та 25 методичних вказівок. 
 
Секретар вченої ради Л. Карпенко
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook