Початок навчального року для магістрів 1року навчання

7 жовтня 2020 року

21 вересня 2020 року розпочався навчальний рік для магістрів ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» 1 року навчання.

Вже з перших днів студенти занурились у цікаве життя Університету, відвідавши відкриту лекцію Андрія Заікіна, Founder YEP Incubator, «Інноваційне підприємництво та стартап екосистема». Далі було знайомство з новими дисциплінами та викладачами, хоча для багатьох – це було і не знайомство зовсім. В цьому році магістрами стали випускники-бакалаври не тільки різних факультетів НУБіП України, а й інших ЗВО України.

07 жовтня 2020 року відбулась зустріч магістрів 1 р.н. з настаником групи, к.е.н., доц. Власенко Т.О., в ході якої студенти ділилися першими, звичайно, позитивними, враженнями від навчання. Тетяна Олексіївна, в свою чергу, зауважила на необхідності кожним студентом слідкувати за своїм станом здоров’я та дотриманням карантинних правил при відвідуванні громадських місць. Також, в ході зустрічі наставником було окреслено коло завдань на майбутню перспективу, а саме: визначення кожним теми магістерської роботи, розробку портфоліо магістра, участь у конференції та конкурсі студентських проектів «Від ідеї до успіху», які щорічно проводить кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту.

 


Тетяна Власенко,
наставник магістрів УІДтаМП 1р.н.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook