Академіку Володимиру Булгакову до Дня працівників освіти вручили орден "За заслуги" ІІІ ступеня

3 жовтня 2020 року
     Напередодні Дня працівників освіти, якій в Україні відзначають у першу неділю жовтня, відбулася зустріч ректора НУБіП України, академіка Національної академії педагогічних наук України Станіслава Ніколаєнка з трудовими колективами факультету конструювання та дизайну і механіко-технологічного факультету.

     У своєму зверненні до співробітників Станіслав Миколайович висловив щирі вітання зі святом усім людям, котрі присвятили своє життя освітянській діяльності, тим, хто виховує та навчає молоді покоління, наближуючи їх до світла знань, науки та життєвої мудрості, допомагає стати на шлях здобуття найвищого професіоналізму.

     Особливою подією зустрічі стало вручення ректором за дорученням Президента України високої державної нагороди – ордена "За заслуги" ІІІ ступеня доктору технічних наук, професору, заслуженому винахіднику України, академіку Національної академії аграрних наук України, професору кафедри механіки НУБіП України Володимиру Булгакову.

  

     Відповідно Указу Президента України від 21 серпня 2020 року за №335/2020 Володимира Михайловича нагороджено з нагоди Дня незалежності України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

  

Вітаємо Володимира Михайловича з високою державною нагородою!
Віримо, що творча енергія, непересічний науковий та життєвий досвід професора Володимира Булгакова й надалі сприятимуть всебічному розвитку нашого Університету та зростанню міжнародного наукового авторитету України.

Микола Березовий,
завідувач кафедри механіки

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook