Турнір з волейболу серед студентів: перемогла "П'ятірочка"

1 жовтня 2020 року
     29 вересня 2020 року пройшли чергові змагання з волейболу серед студентів НУБіП України, що проживають у гуртожитках № 4, 5, 6. 

     У змаганнях взяли участь шість команд, серед яких чотири команди першого курсу: «Шостка» (шостий гуртожиток), «Болти» (п’ятий гуртожиток), «Опель» (четвертий гуртожиток), «Колосок» (четвертий гуртожиток) та дві команди старших курсів – «П’ятірочка» (п’ятий гуртожиток), «Мрія» (шостий гуртожиток).

     Змагання проходили за системою Winner-Loser, і кожній команді необхідно було провести мінімум дві гри. Незважаючи на внутрівузівський статус змагань, напруження боротьби було високим і явного лідера не було виявлено до самого останнього туру. В ході гри студентські команди показали хорошу спортивну підготовку і величезну волю до перемоги.

     Отже, за підсумками змагань місця розділилися таким чином: серед команд старших курсів перше місце посіла команда студентів «П’ятірочка»; друге місце у команди «Мрія». Серед студентів перших курсів: перше місце забрала команда «Опель», друге присвоєно команді «Колосок», на третьому місці - команда «Болти», а на четвертому – «Шостка».

  

     Команди були нагороджені почесними грамотами та отримали кубки. Всі учасники спортивно-виховного заходу отримали багато позитивних емоцій і заряд гарного настрою.

Бажаємо всім учасникам успіхів та підвищення майстерності!!!


Каріна Арзуманян,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook