Тривають курси підвищення кваліфікації в ННІ неперервної освіти і туризму

21 вересня 2020 року
     Згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів агропромислової сфери в ННІ неперервної освіти і туризму навчається 31 фахівець з контролю за обігом захисту рослин в режимі онлайн.

     Погодивши із замовником – Держпродспоживслужбою України навчальну програму, долучилися до викладання професор Доля Микола Миколайович, Сикало Оксана Олексіївна – доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин НУБіП України, Башинська Ольга Володимирівна – начальник відділу фітосанітарної експертизи та аналізів ризиків управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби України, Калашніков Володимир Борисович – заступник начальника управління фітосанітарної безпеки та ін.

  

  

     Оптимізація навчального процесу на курсах підвищення кваліфікації дала змогу налагодити ділове спілкування із слухачами, давати змістовні відповіді на питання, які їх цікавлять. Головний наголос зроблено на якість проведення занять. Саме тому Держпродспоживслужба України з року в рік заключає з університетом договір на підвищення кваліфікації фахівців в кількості 800-900 осіб.
     Дуже напруженим обіцяє бути останній триместр року щодо освіти дорослих. Ще біля двадцяти потоків слухачів пройдуть вишкіл в системі післядипломної освіти за державним замовленням. Це – фахівці Держпродспоживслуби України, Державного рибного агентства, дорадники та експерти-дорадники, державні службовці, які опікуються сферою туризму, науково-педагогічні працівники, начальники навчально-методичних відділів, методисти ЗВО, декани і заступники деканів з питань ділової англійської мови тощо. Крім того буде зреалізовано три комерційних проєкти. Біля ста осіб пройдуть підвищення кваліфікації шляхом стажування на кафедрах університету.
     Виконання запланованого в повному обсязі дасть змогу забезпечити виконання як державного замовлення з підвищення кваліфікації, так і поповнення спеціального фонду Університету.

Олена Ковальова,
директор ННІ неперервної освіти і туризму
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook