Розширене засідання ректорату

14 вересня 2020, 15:00
Корпус №3, ауд. 309 (синя зала)

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про результати вступної кампанії 2020 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.
  2. Про заходи у зв’язку з введенням помаранчевої зони в місті Києві. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  3. Про перехід на дистанційне навчання студентів 2-4 курсів. Доповідають: проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, директори ННІ, декани факультетів.
  4. Про прийом 1 курсу. Доповідають: начальник навчального відділу Шевчук Віктор Миколайович, директор студмістечка Стецюк Сергій Васильович, директори ННІ, декани факультетів.
  5. Про процедуру посвяти в студенти. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  6. Про оплату за навчання і проживання в гуртожитках. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  7. Про готовність до 100 % дистанційного навчання. Доповідає начальник навчального відділу Шевчук Віктор Миколайович, керівник центру дистанційних технологій навчання Мокрієв Максим Володимирович, начальник інформаційно-обчислювального центру Теплюк Віктор Михайлович.
  8. Про забезпеченість підручниками, навчальними посібниками студентів, які не мають можливості навчатись дистанційно за допомогою електронних ресурсів. Доповідає директор бібліотеки Кіщак Тетяна Степанівна.
  9. Про особистий приклад декана. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  10. Про проведення засідання Вченої ради 23 вересня 2020 року. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  11. Різне.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook