Жіноча збірна НУБіП України – срібний призер кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

13 вересня 2020 року
     9-11 вересня 2020 року в «Місті спорту» Київського Гідропарку відбувався фінальний етап кубку України з пляжного футболу серед ЗВО. Пляжний футбол – це видовищний, високо координаційний і динамічний вид спорту, в якому поєднується майстерне володіння м’ячем, швидкість, витривалість та вміння миттєво переключатись від захисту до атаки і навпаки.

     Жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу у складі: Тетяни Сидоренко, Валерії Степаненко (факультет ветеринарної медицини), Юлії Гусак (інженер відділу озеленення і благоустрою НУБіП України), Карини Василенко (гуманітарно-педагогічний факультет), Даши Рой (агробіологічний факультет), Іванни Яковишиної (економічний факультет) та Вікторії Огороднік (юридичний факультет) ще влітку спробувала свої сили в пляжному футболі, де під керівництвом завідувача кафедри фізичного виховання, головного тренера збірної України з пляжного футболу Миколи Костенка, стали срібними призерками чемпіонату міста Києва.

     Воротар нашої команди, Тетяна Сидоренко (факультет ветеринарної медицини) та граючий тренер Олена Отрошко, у складі команди «Альтернатива-НУБіП», стали бронзовими призерками чемпіонату України з пляжного футболу серед жіночих команд, який відбувався 24-26 липня 2020 року в місті Одеса, та здобули звання «Кандидат у майстри спорту України».

  

     В перший змагальний день кубку України серед ЗВО жіноча збірна НУБіП України перемогла дуже сильну команду Київського університету імені Бориса Грінченка з рахунком 7:2.
     В другий змагальний день наші футболістки, на жаль, поступилися збірницям України з Національного університету харчових технологій з рахунком 2:9.

     Фінальний день пляжно футбольних протистоянь приніс нашій збірній впевнену перемогу у грі зі спортсменками Сумського державного педагогічного університету з рахунком 4:2.

  

    В підсумку – срібло кубку України з пляжного футболу серед ЗВО, а Тетяна Сидоренко отримала звання «Кращого воротаря» змагань.

Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з нагородою та дякуємо за чудовий подарунок університету

до Дня фізичної культури і спорту України!

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook