Засідання кафедри

8 вересня 2020 року

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання кафедри відтворення лісів та лісової меліорації НУБіП України 
від 8 вересня ц.р.
 
1.     Про поточні завдання НПП та ДП щодо забезпечення ефективної організаційної, навчальної, науково-інноваційної, науково-методичної, виховної діяльності та покращення матеріально-технічної бази кафедри.
2.     Про попередній розподіл педагогічного навантаження кафедри на поточний навчальний рік між викладачами.
3.     Про оновлення та наповнення сайту кафедри.
4.     Про участь НПП та гуртківців кафедри у Міжнародній науково-практичній конференції «Теперішнє та майбутнє лісів екотону середніх широт», присвяченій 180-річчю інституту.
5.     Різне
 
Рішення засідання кафедри
З 1-го питання:
1.       Вважати за нагальне посилити трудову та виконавську дисципліну співробітників і підвищити якість роботи НПП за усіма напрямами науково-педагогічної діяльності.
2.       Нагадати та звернути увагу НПП і ДП на недопустимість не якісного виконання ними посадових обов’язків з усіх, передбачених чинними положеннями Вищої школи, видів діяльності (організаційної, навчальної, науково-інноваційної, науково-методичної, виховної діяльності та покращення матеріально-технічної бази кафедри).
3.       Зберегти організаційну структуру кафедри стосовно відповідальних за головні напрямки її діяльності: навчальну – доц. А.П. Пінчук, науково-інноваційну – проф. В.Ю. Юхновський, науково-методичну – доц. С.М. Дударець, навчально-виховну – доц. О.В. Соваков, інформаційно-технічне забезпечення сайту та репозитарій випускних кваліфікаційних робіт – доц. І.В. Іванюк та асп. Ю.С. Іваненко, зв’язок з науковою бібліотекою університету і секретаря кафедри – доц. О.Ю. Кайдик, міжнародну діяльність, інформаційно-рекламний сектор та гурткову роботу – доценти І.М. Бобошко-Бардин та Г.О. Лобченко, зміцнення матеріально-технічної та наукової бази навчально-дослідного розсадника кафедри – доц. Ю.І. Косенко і асп. О.С. Фарисей, художнє та естетичне оформлення кафедри – доц. В.М. Малюга, матеріально-грошові цінності – майстер виробничого навчання К.Є. Колесніченко, профспілкову роботу – старший лаборант Н.М. Дегтярьова.
4.       НПП кафедри підвищити якість та ефективність навчально-виховної роботи, зокрема щодо її науково-методичного забезпечення та якості проведення лекційних, лабораторних, практичних і семінарських занять. Особливу увагу звернути на підвищення ефективності використання часу аудиторних занять для контролю за виконанням поточних завдань, отримання знань і практичних навичок та зменшення частки підготовчої, опосередкованої, не пов’язаною з темою роботи. Відповідальним за навчальні дисципліни переглянути, а за потреби, оновити навчально-науково-методичні матеріали з їх забезпечення (НМК, Робочі програми, Силабуси, Ельорн тощо), звернувши особливу увагу на їх сучасність та можливість ефективного використання у режимі онлайн.
 
З 2-го питання:
1.       Прийняти до відома попередній розподіл педагогічного навантаження кафедри між НПП та приступити до його неухильного виконання. Викладачам кафедри у тижневий термін подати доц. О.П. Пінчуку своє бачення та можливі пропозиції щодо уточнення розподілу педагогічного навантаження на 2020-2021 навчальний рік.
2.       З урахуванням тенденції щодо зменшення обсягів педагогічного навантаження, зобов’язати НПП кафедри активізувати профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів та навчальну-виховну діяльність із залучення дипломників, аспірантів і докторантів.
 
З 3-го питання:
1.       Високо оцінити діяльність доц. І.В. Іванюка з інформаційно-технічного забезпечення роботи сайту кафедри, який має найкращий вигляд порівняно з іншими структурними підрозділами інституту.
2.       З урахування змін, пов’язаних з дотриманням карантинних вимог і необхідністю внесення відповідних коректив у структуру сайту та наповнення окремих рубрик, створити групу у складі доцентів І.В. Іванюка та Г.О. Лобченко і аспіранта Ю.С. Іваненко, якій підготувати пропозиції щодо сайту для розгляду і схвалення на засіданні кафедри.
3.       Відповідальним за певні напрями діяльності кафедри: проф. В.Ю. Юхновському, доцентам А.П. Пінчуку С.М. Дударцю, О.В. Совакову, І.В. Іванюку, О.Ю. Кайдику, І.М. Бардин-Бобошко, Г.О. Лобченко, Ю.І. Косенку, В.М. Малюзі та аспірантам О.С. Фарисею і Ю.С. Іваненку надати необхідні матеріали, здійснити інформаційне забезпечення та розмістити оновлену інформацію на сайті кафедри до 10 жовтня ц.р. 
 
З 4-го питання:
1.       Професору В.Ю. Юхновському провести необхідну організаційну роботу з НПП, керівниками СНГ щодо участі викладачів, аспірантів і дипломників кафедри у Міжнародній науково-практичній конференції «Теперішнє та майбутнє лісів екотону середніх широт», присвяченій 180-річчю інституту та підведення підсумків за результатами її проведення.
2.       Активізувати роботу НПП, аспірантів і дипломників кафедри з науково-інноваційної діяльності та їх участі у наукових форумах, конкурсах і міжнародній науковій співпраці.
 
Завідувач кафедри, проф.                                                               В. Маурер
 
Секретар кафедри, доц.                                                                  О. Кайдик
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook