Запрошуємо взяти участь у благодійному проєкті «НУБіП ДЛЯ ООС – в нас тече одна кров»

11 вересня 2020 року

Шановні студенти та науково-педагогічні працівники
гуманітарно-педагогічного факультету, не будьте байдужими!

Здавання крові може врятувати не одне життя наших захисників на сході України та в лікувальних закладах різних обласних центрів. Це може бути близька і рідна людина, хвора дитина чи пенсіонер. Кожен донор, що добровільно здає кров, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людського життя.

Згідно з наказом ректора від  09.09.2020 № 636 «Про проведення дня донора «НУБІП для ООС – в нас тече одна кров» з метою залучення студентів і викладачів до активної громадської діяльності, розвитку культури благодійництва та враховуючи велику потребу лікувально-профілактичних закладів м. Києва у крові, її компонентах і препаратах, для своєчасного надання трансфузійної допомоги постраждалим військовослужбовцям зони АТО у НУБіП України проводиться благодійний проєкт дня донора.

Благодійний проєкт день донора «НУБІП ДЛЯ ООС – в нас тече одна кров» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України проводиться з 9.00 до 14.00 години 15.09.2020 р. у гуртожитку № 11 за адресою: вулиця Генерала Родимцева, 7-Б з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм.

Донором може бути кожна здорова людина, що їй виповнилося 18 років. Напередодні здавання крові потрібно виключити з раціону жирну їжу, вживати відварені м’ясо та рибу, каші, картоплю, відварені та сирі овочі, а також фрукти, соки, компот, житній хліб. У день здавання крові необхідно з’їсти легкий сніданок: чай або сік, печиво, білий хліб. Мати з собою паспорт та студентський квиток.

Студентам-донорам, з урахуванням наказу ректора, надаватимуть три вихідні дні, один з яких виділяється на здавання крові, інші – за їхнім вибором. Відсутність на заняттях у ці дні вважатимуть пропуском з поважної причини.

Тамара Ковальчук,
голова товариства Червоного Хреста
гуманітарно-педагогічного факультету 
    
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook