Увага! Перенесено проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н.р.

9 вересня 2020 року
     Згідно з листом Міністерства освіти і науки України «Щодо студентських олімпіад, конкурсів та турнірів» і відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 760 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, проведення студентських олімпіад, конкурсів та турнірів переноситься на період загальнонаціонального карантину.

 

     Разом із тим інформуємо, що відповідно до наказу МОН України Національний університет біоресурсів і природокористування України був визначений як базовий заклад з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 н.р. з дисциплін: хімія, загальна екологія, німецька мова; та спеціальностей (освітніх програм): технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, якість, стандартизація та сертифікація, облік і оподаткування, менеджмент інноваційної діяльності та економічна кібернетика.

 

     Також повідомляємо, що згідно з розпорядженням проректора з навчальної і виховної роботи від 25.08.2020 р. № 70 в НУБіП України формуються пропозиції щодо проведення на базі Університету ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2020-2021 н.р. з навчальних дисциплін і спеціальностей.


Сергій Кваша,
голова оргкомітету з проведення ІІ етапу
Всеукраїнської студентської олімпіади, 
проректор з навчальної і виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook