Студентське містечко: плани ремонтних робіт по підготовці до нового навчального року сформовані та введені в дію

24 червня 2020 року
     Завершальний день огляду гуртожитків студентського містечка розпочався з гуртожитку №10. Очолила комісію учений секретар Оксана Барановська. До складу комісії ввійшли: директор студентського містечка Сергій Стецюк, декан ННІ неперервної освіти Марія Кулаєць, заступниця декана факультету інформаційних технологій Тетяна Волошина, заступник декана економічного факультету Андрій Музиченко та головний механік Петро Виштак.

  

     Завідувач гуртожитку №10 Наталія Тригуб ознайомила присутніх із загальним станом будівлі та станом прилеглої території гуртожитку. Розповіла, що для поселення студентів нового набору економічного факультету і факультету інформаційних технологій на сьогоднішній день виділено 23 кімнати, вже завершено ремонтні роботи у 4 кімнатах. Також проведено косметичний ремонт у читальному залі і капітальний ремонт вхідної групи у гуртожиток. У найближчих планах: завершити косметичний ремонт сходової клітини та розпочати у кімнаті для заняття спортом. Серед проблем, у вирішенні яких потребують підтримки адміністрації, – заміна каналізаційної системи на 1 і 2 стояку.

  

  

     Продовжився огляд у гуртожитках №8 та №11 під головуванням проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка. До робочої наради приєдналися декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк та його заступник Сергій Грищенко, заступник декана агробіологічного факультету Володимир Завгородній, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко, заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Соваков, головний інженер Олег Самсонюк, головний енергетик Євгеній Кулибаба та головний механік Петро Виштак.

     Завідувачі гуртожитків №8 Олександр Радченко та №11 Валентина Журенко представили плани організаційних та ремонтних робіт по підготовці до нового навчального року, розповіли що вже зроблено. Наразі у гуртожитку №8 триває ремонт цокольної частини гуртожитку, у планах ремонт сходової клітини і вхідної групи, коридорного приміщення на 4-му поверсі та косметичний ремонт в кухнях на 4 та 5 поверхах. Валентина Журенко розповіла про проведення косметичного ремонту читальної зали та студентського клубу, а також про капітальний ремонт кухонь та кімнат для умивання на 1-му стояку ліва сторона з 2 по 9 поверх, капітальний ремонт кухонь на 2-му стояку права сторона з 1 по 9 поверх і коридорного приміщення.

     Метою комплексного огляду гуртожитків студентського містечка було підвищення ефективності виконання ремонтних та організаційних робіт по підготовці до нового навчального року та умов проживання студентів під час загальнонаціонального карантину, а також задля покращення комфорту проживання та побуту студентства в цілому.
     Отже, перед початком нового навчального 2020-2021 року комісії знову зберуться для проведення робочих нарад задля оцінювання ефективності проведеної роботи.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook