На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершили роботу фахові Екзаменаційні комісії

22 червня 2020 року
      На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 9 по 19 червня відбувалася фахова атестація студентів денної форми ОС «Бакалавр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура». Головами атестаційних комісій були обрані науковці з університету – завідувач кафедри аквакультури, доктор сільськогосподарських наук, професор Надія Вовк та завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Сергій Рубан.

     Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк щоденно звертаючись до майбутніх випускників бажав їм успіху і запрошував продовжити навчання у магістратурі на нашому факультеті, який є лідером у підготовці фахівців для агропромислового комплексу країни.

     Згідно напередодні сформованого графіку 186 студентів обох спеціальностей оnline за допомогою сервісу Webex Meetings демонстрували свої знання, здобуті в університеті впродовж чотирьох років навчання. Майбутні випускники давали відповіді на широкий спектр питань, які були наведені в екзаменаційних білетах. Члени екзаменаційних комісій у своєму заключенні відзначили, що студенти продемонстрували глибокі фахові знання, які є достатніми як для вступу в магістратуру, так і для працевлаштування за спеціальністю.

       Тож побажаємо майбутнім випускникам ОС «Бакалавр» факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжити навчання в магістратурі у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook