08 травня 2020 року відбулась дистанційна відкрита лекція доцента кафедри Харченка В.В. з дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних»

8 травня 2020 року

08 травня 2020 року відбулась дистанційна відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри інформаційних систем і технологій Володимира Віталійовича Харченка з дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних» для студентів ОС «Магістр» факультету інформаційних технологій, спеціальності «Економічна кібернетика» на тему: «Задача класифікації даних».

Тематичний зміст лекції включав такі питання:

  1. Що таке класифікація.
  2. Процес класифікації.
  3. Алгоритм дерева рішень.
  4. Задача класифікації даних засобами Python.

Лекція проводилася відповідно з наведеним планом у повному обсязі. Презентація лекції була наведена у доступній формі та логічно доповнювала лекційний матеріал викладача. Також було продемонстровано практичне розв’язання задачі класифікації засобами мови програмування Python.

Викладачі високо оцінили фаховий рівень лектора та проведене заняття. Студенти відзначили актуальність теми, інноваційні підходи щодо матеріалу та доступність його подання.

По закінченню лекції присутні викладачі та студенти заповнили анкети, в яких поставили оцінки викладачу за проведене заняття.

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook