6 травня 12.00 - онлайн День відкритих дверей на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі

6 травня 2020 року

 

Шановні абітурієнти!

6 травня 2020 р. о 12.00 в рамках Дня відкритих дверей в НУБіП України кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі і кафедра економічної теорії запрошують долучитися до онлайн-зустрічі майбутніх вступників, які бажають навчатися за спеціальністю «Маркетинг».

 
Під час проведення Дня Відкритих Дверей Ви матимете можливість поспілкуватися з деканом факультету аграрного менеджменту та заступниками, представниками ректорату, відповідальним секретарем приймальної комісії щодо умов вступу у 2020 році; науково-педагогічним колективом кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; випускниками кафедри та представниками бізнесу; керівництвом військової підготовки та представниками студентського самоврядування факультету.

Для участі у зустрічі необхідно попередньо встановити додаток Zoom та зайти за наступним посиланням: https://us04web.zoom.us/j/75130270071?pwd=SGFNZkM0QU13VHZTcHFVZnlpcUlMUT09
Ідентифікатор конференції: 75130270071, пароль: 5t8Ycp
 
      Ключові питання до обговорення під час онлайн-зустрічі: переваги навчання в НУБіП України, умови вступу та зарахування до числа студентів НУБіП України,перспективи випускників НУБіП спеціальності "Маркетинг" на ринку праці, міжнародна мобільність студентів, можливість отримання подвійних дипломів, практична підготовка, проходження виробничої підготовки на закордонних підприємствах, працевлаштування у провідних компаніях, побудова успішної кар’єри.
 
Для отримання нагадування щодо зустрічі та додаткових матеріалів щодо вступу в НУБіП України, будь ласка, заповніть реєстраційну форму
 

Чекаємо майбутніх вступників, їх батьків, колег та всіх бажаючих! До зустрічі!

 
Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook