Засідання Спілки молодих вчених у дистанційному форматі

5 травня 2020 року
     Відбулось чергове засідання Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України в умовах карантину у дистанційному форматі на базі платформи Cisco Webex.

     У онлайн-засіданні взяли участь голова Спілки молодих вчених університету Марина Галат, голови Рад молодих вчених факультетів та навчально-наукових інститутів базового складу університету Юлія Дмитренко, Ольга Файчук, Олена Четверик, Ганна Лобченко, Людмила Кондрасій, Наталія Нестерова, Наталія Грищенко, Оксана Пилипчук, Юрій Ромасевич, Євгеній Шульга, Олександр Прохорчук, Антон Кошель, голова Ради аспірантів університету Анна Якимовська та науковий співробітник науково-дослідної частини Віталій Страшок.

     Першим питанням порядку денного засідання було проведення вже традиційного щорічного Фестивалю студентської науки. Цьогоріч І етап Фестивалю студентської науки – 2020 відбудеться в період з 17 по 22 травня у заочній формі. ІІ етап, фінального, заплановано на 28 травня. Молоді вчені обговорили проєкт проведення І і ІІ етапів даного заходу, критерії оцінки та його формат у онлайн-режимі.

     Наступними питаннями зустрічі були інформаційна політика Спілки молодих вчених та проектна діяльність молодих вчених університету. З метою паралельного вирішення цих двох важливих питань було створено сторінку на базі платформи Facebook, що має на меті об’єднання усіх молодих вчених університету (представників Студентського наукового клубу, Ради аспірантів та молодих вчених). Планується розробити підходи щодо наповнення даної сторінки змістовною і корисною інформацією, що сприятиме цій меті і створить базу для написання проектних заявок і подальшої успішної реалізації запланованого.

Ольга Файчук, Юлія Дмитренко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook