Відеолекція з дисципліни «Інвестиційний аналіз» для студентів 3 групи 3 курсу професійно орієнтована група «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

17 квітня 2020 року
   В період дистанційного навчання доцентом Алексеєвою К.А. проведено відео лекцію на базі платформи ZOOM з дисципліни «Інвестиційний аналіз» для студентів 3 курсу професійно орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».
   Катерина Андріївна спочатку надала загальний теоретичний матеріал за допомогою демонстрації презентації через ZOOM, а також було роз’яснено поняття вартості грошової одиниці в часі та такий необхідний для інвестиційних менеджерів інструмент як дисконтування, надані формули для розв’язання задач зі зразками розв’язків. Подібні задачі мають протягом наступного тижня бути розв’язаними та завантаженими як практичні завдання на сторінку курсу навчально-інформаційного порталу Elearn.
 
   Викладач зазначила, що в цілому активність студентів з «Інвестиційного аналізу» у дистанційному режимі є задовільною. Студенти намагаються виконувати завдання, незважаючи на те, що певний відсоток студентів, має труднощі із доступом до Інтернету. Катерина Андріївна також є наставником 3 групи і постійно тримає зв’язок зі старостою Олександром Красноштаном для отримання повної інформації щодо місця перебування студентів та стану їх здоров’я. Олександр Красноштан завірив, що на даний час всі студенти є здоровими та перебувають вдома.
   Найближчим часом Алексеєвою К.А. зі студентами групи подібним чином буде організована кураторська година, про що буде завчасно повідомлено через групу у Telegram. 

Олександр Красноштан,
староста 3 групи 3 курсу
 факультету аграрного менеджменту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook