Європейська асоціація університетів: генеральна асамблея 2020 онлайн

17 квітня 2020 року
     Поширення коронавірусу covid-19 змінює нашу реальність та переводить все онлайн. Для нашого університету Генеральна асамблея Європейської асоціації університетів 2020 є визначальною так як стала першою в історії університету (НУБіП України приєднався до ЄАУ у 2019 році).

     Раніше заплановане проведення Генеральної Асамблеї було проведено в формі вебінару 16 квітня. Участь у засіданні прийняв проректор Вадим Ткачук. Серед доповідачів Генеральної Асамблеї були президент ЄАУ Michael Murphy, який зробив презентацію щодо активностей ЄАУ за минулий 2019 рік.

     На засіданні заслухали звіт з виконання бюджету ЄАУ за минулий рік, а також заслухали аудиторський з приводу фінансової діяльності ЄАУ за 2019 рік.

     Основним питанням, що планувалося до розгляду був план діяльності на 2020-2021 рр. окрім засвідчення слідуванню принципам діяльності ЄАУ, всі питання розглядалися в контексті поширення вірусу covid-19 та спричиненого ним карантину. Обговорювалися способи участі ЄАУ у боротьбі з поширенням вірусу та мінімізацією його економічних та соціальних наслідків.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook