Студенти другокурсники спеціальності «Туризм» online вивчають дисципліну «Організація готельного господарства»

13 квітня 2020 року

     В країні і досі триває карантин, але не дивлячись на це, навчання в НУБіП України продовжується і викладачі кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму працюють в дистанційному режимі, використовуючи всі можливі засоби комунікації.

   Викладання дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів другого курсу спеціальності «Туризм» забезпечують завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк і доцент кафедри Ірина Кудінова, використовуючи електронний курс «Організація готельного господарства» на електронному навчальному порталі НУБіП України E-learn.


       

    Ця платформа надає широкий вибір інтерактивних завдань, в які включено і лекційні матеріали, і відео, і статті, що є цікаво і зручно як для студентів, так і для викладачів. Активність студентів на курсі – 100%. Викладачі активно спілкуються з студентами як в чаті на платформі E-learn, так і в сучасних месенджерах Viber та Telegram.

         Ірина Кудінова кожного практичного заняття, згідно розкладу, дає конкретні практичні і самостійні завдання, надсилаючи повідомлення в форум або через відео-зв"язок в месенджері Viber.

      Завдання підготовлені студентами, згідно тематики практичних занять, надсилаються для перевірки викладачу через платформу E-learn або на електронну адресу. Студенти серйозно і відповідально ставляться до дистанційного навчання, активно вивчають теоретичний матеріал і вчасно виконують практичні і самостійні завдання, що підтверджується завантаженими роботами на перевірку.

         Після вивчення модуля 3 з дисципліни, студенти написали успішно тест по модулю 3.

      Отже, не дивлячись на виклики, які стоять перед всіма, і викладачі кафедри, і студенти набувають практичний досвід у сфері дистанційного навчання.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook