Звіт діяльності Шовкун Юлії Вікторівни к.ю.н., старшого викладача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука за період з 6 по 10 квітня 2020 року

10 квітня 2020 року
Звіт діяльності Шовкун Юлії Вікторівни
к.ю.н., старшого викладача кафедри аграрного, земельного та екологічного права
ім. акад. В.З. Янчука
 
(дистанційне навчання)
 
Навчальна дисципліна "Трудове право" викладається для студентів спеціальності 081 -"Право", денної форми навчання 2 курсу, груп: 1804, 1805 та 1806. Дисципліна забезпечена ЕНК "Трудове право" на платформі Elearn. Доступ до ЕНК "Трудове право" можливий за покликанням: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=565&lang=uk. Загальна кількість студентів по трьом групам (1804, 1805 та 1806), з якими ведеться постійна робота складає 76 осіб. Лекційні заняття завжди проводяться за розкладом. У четвер (за чисельником) на другій парі проводиться лекція на нову тему відповідно до Робочої програми навчальної дисципліни "Трудове право". В середу на 4 парі (група 1804) та 5 парі (група 1806) за розкладом проводиться семінарське заняття, а для групи 1805 за розкладом, воно передбачене в четвер.
Цього тижня для груп 1804, 1805 та 1806 на семінарських заняттях був проведений Модульний контроль 1. Варто відмітити, що студенти організовано підійшли до його проходження (72 особи взяли участь у проходженні тесту  – 95 % студентів).
 
 
 
 
Крім того, в п’ятницю 10 квітня 2020 року для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальності 207 - Водні біоресурси та аквакультура, 4 курсу 1 групи (2 пара) та 2 курсу скороченого терміну навчання (3 пара) за розкладом проведені лекційні заняття по навчальній дисципліні "Правове регулювання у рибництві". Дисципліна за якою проводяться заняття, забезпечена ЕНК "Правове регулювання у рибництві" на платформі Elearn (доступ можливий за покликанням: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=756).
 
 
Також, цього ж дня за розкладом, 4 курсу 1 групі (1 пара) та 2 курсу скороченого терміну навчання (4 пара) проведені семінарські заняття. Студенти 2 курсу скороченого терміну навчання складали тест по Модульній контрольній роботі в Elearn, а для 4 курсу 1 групи було передбачене спеціальне індивідуальне завдання. яке в межах пари необхідно було скинути теж на платформу Elearn.
Крім того, варто зауважити, що для більш швидкої комунікації з викладачем, обговорення питань які виникають у студентів, під час семінарських та лекційних занять, виконання деяких видів робіт, використовуються месенджери, такі як: Viber – для студентів спеціальності 207 - Водні біоресурси та аквакультура та Telegram - для студентів спеціальності 081 -"Право".
 


Юлія Шовкун, 

старший викладач кафедри аграрного, земельного

та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

 
 
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook