Киянин Леонід Левченко обирає лісову справу та вступатиме до НУБіП

3 квітня 2020 року
     Привіт! Мене звати Леонід Левченко. Я народився і мешкаю в м. Києві. Навчаюся у Київському еколого-природничому ліцеї № 116. Беру участь у Національній скаутській організації Пласт, ансамблі музичних інструментів «Експромт» Київського палацу дітей та юнацтва, зокрема, граю на акордеоні та губній гармошці. Крім того, я помічник священника у Церкві Бориса і Гліба УПЦ.

  • Леоніде, звідки маєте інформацію про НУБіП України та можливість здобути якісну освіту в ННІ лісового і садово-паркового господарства за спеціальністю «Садово-паркове господарство»?

     – Я змалку захоплювався живописними видами Карпат, шедеврами садово-паркового мистецтва «Софіївки», «Качанівки», «Олександрії». Найкращим видом відпочинку завжди вважав відпочинок на природі. До того ж, люблю майструвати, розписувати, прикрашати, створювати композиції з природних матеріалів, проводити творчі майстерки в колі друзів. Тож, коли я побачив на сайті НУБіП оголошення про прийом на спеціальність «Садово-паркове господарство», детально все перечитав, то питання вибору майбутньої професії було вирішене!

  • Як здійснюєте підготовку до ЗНО?

     – Зараз дистанційно займаюся на підготовчих курсах в НУБіП України, подав роботу на Олімпіаду, яку для вступників зараз проводить університет. Надіюся таким чином не лише краще підготуватися до складання ЗНО, а й суттєво підвищити свій конкурсний бал під час вступу!

  • Які Ваші плани на майбутнє?

     – Мрію стати справжнім фахівцем цієї справи, лікувати людські душі засобами природи, приносити людям радість і зробити нашу прекрасну Україну ще красивішою!

  • Бажаємо успіхів у навчанні та здійсненні мрій!

Розмову вела Оксана Багацька,
доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook