Відбувся ІІ етап шахового марафону під девізом: «Gens una sumus» – «Усі ми єдина сім`я»

19 березня 2020 року
     Гра в шахи стає все більш популярною в НУБіП України. І вже можна сміливо стверджувати – шаховий спорт нашого університету вийшов на високий рівень професіоналізму. Шахова боротьба за звання «Шаховий король» НУБіП України та кубок Кваші С.М. продовжується.

     У другому етапі змагань, за шахівниці сіли гравці професорсько-викладацького складу та співробітники Університету, серед яких були майстри міжнародного класу, майстри спорту та власники перших розрядів з шахів.
     Шахові поєдинки в І та ІІ етапах змагань показали високий рівень проведення змагань та професіоналізм учасників як викладачів так і студентів. А також, високий рівень організації та проведення змагань відділом виховної роботи та студентських справ та спортивним клубом «Шаховий король НУБіП України».

  

  

  

  

  

     Шаховий марафон вийшов на фінішну пряму і всі учасники, організатори та шанувальники шахів вдячні ідейному організатору – Сергію Кваші, проректору з навчально-виховної роботи за такий чудовий проект, який об’єднав всіх під девізом: «Gens una sumus» – «Усі ми єдина сім`я».

     По результатам проведеного турніру, у фінальній частині змагань, команда професорсько-викладацького складу та співробітників Університету виступатиме в наступному складі: Слепцов Юрій, Базилюк Василь, Савченко Олександр, Данильчук Михайло, Гнилоскуренко В’ячеслав, Кукушев Зафир, Макаревич Анатолій, Юхновский Василь, Чернецкий Анатолій, Юсюк Татьяна; резерв – Хижняк Анна та Бешун Олексій.

     Головний суддя – Михайло Данильчук, головний секретар змагань – Микола Литвин бажають всім учасникам спортивних успіхів у фінальній частині змагань та висловлюють подяку коменданту гуртожитку № 9 Ліді Йовенко за гостинність та теплий прийом.

Чекаємо поціновуючів шахів на наступних шахових баталіях!

Микола Литвин,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook