Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування»!

28 лютого 2020 року

26 лютого 2020 року викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «ІНВЕСТУВАННЯ» серед студентів четвертого курсу спеціалізації «Менеджмент». Олімпіада проводилась з метою поглиблення знань студентів з інвестування проектів, інвестиційної політики та інвестиційного менеджменту.

З привітальним словом до учасників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович та побажав успіху і перемоги.

Привітала учасників олімпіади завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Лідія Василівна, яка відзначила зростання запиту роботодавців на фахівців з управління інвестиціями і проектами та побажала усім учасникам креативності у вирішенні ситуативних завдань з вибору джерел інвестування проектів, натхнення і впевненого руху до поставленої мети.

 

 

Учасникам олімпіади були запропоновані тестові та практичні завдання з розрахунку обсягів і вартості інвестицій, сформовані на основі реальних кейсів роботодавців, що потребувало застосування креативного підходу до їх вирішення.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «ІНВЕСТУВАННЯ» перемогу здобули:

І місцеГудим Катерина (4 курс, 3 група)

ІІ місцеГалиця Ольга (4 курс, 3 група)
Кобизський Павло (4 курс, 4 група)

ІІІ місцеЧорна Дарія (4 курс, 4 група)
Яровий Ростислав (4 курс, 4 група)


Вітаємо наших переможців та бажаємо успіхів у ІІ етапі Олімпіади!
Переможці матимуть шанс представляти НУБіП України у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування», який відбудеться у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook