Вдалий початок Студентської ліги України з баскетболу

14 лютого 2020 року
     13 лютого відбулася перша гра територіального етапу змагань в рамках ХV Універсіади України з баскетболу. У спортивному комплексі НУБіП України жіноча збірна з баскетболу приймала студентську команду з КНУ ім. Тараса Шевченка. На грі були присутні ректор університету Ніколаєнко Станіслав Миколайович та проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

     З перших хвилин гри наші дівчата кинулися в атаку і першими закинули 2 очки. Після вдалого проходу влучила у кільце суперника Анна Онопрійчук (ф-т тваринництва і водних біоресурсів). Далі дівчата збільшували перевагу, вдало працюючи на підборах і вибігаючи у відрив. Перша четверть гри завершилася з рахунком 21:10 на користь нашої команди. Надалі дівчата тільки нарощували оберти і до кінця другої чверті перевага сягала 20 очок. Відзначилася своїми трьохочковими кидками Яна Митник (ф-т харчових технологій та управління якістю продукції АПК). Цього сезону Яна зіграє востаннє за студентську збірну, адже в грудні 2019 року вона закінчила університет, отримавши диплом магістра з відзнакою.

     Третя та четверта чверть гри також завершилася на користь збірниць НУБіП України. Дівчата вдало обігрували суперниць, роблячи точні передачі у контратаці, що завершувалися влучними попаданнями у кільце суперника. По 15 очок закинули Катерина Костенко та Надія Янова (гуманітарно-педагогічний факультет), 14 очок на рахунку Дарини Поломарюк (ННІ неперервної освіти і туризму) – 13 записала у свій актив Анна Онопрійчук. Гра завершилася з рахунком 91:47 на користь збірної НУБіП України.

Вітаємо наших баскетболісток з перемогою і бажаємо вдалих ігор і надалі!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook