В університеті тривають ремонтні роботи

22 січня 2020 року
     Попри зимову пору, в університеті – і в кампусі, і в навчальних корпусах тривають ремонтні роботи. Першою адресою, куди завітала творча група прес-служби, був гуртожиток№1. Тут на сьогодні замінено всю внутрішню електромережу правого крила першого поверху, зроблено всі малярні роботи в кімнатах та коридорі. Також завершується ремонт на запасному сходовому марші.

     У гуртожитку №3 відремонтовано вестибюль, а в коридорі підвального приміщення роботи ще тривають. Тривають роботи і у вестибюлі, буфеті, приміщенні для засідань студради 9-го гуртожитку.

     За словами проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, ремонтні роботи ведуться також у гуртожитках №№ 10 і 11. До 3 лютого, коли студенти з’являться на навчання після зимових канікул, все має бути завершене.
     Щодо навчальних корпусів, то у 4-му закінчується ремонт коридору лівого крила першого поверху (укладено плитку підлоги), у 8-му – косметичний ремонт сходових маршів, у комплексі споруд 12-го корпусу – на дахах блоків Г і Д монтуються водостічні системи.

     І все це – за рахунок власних коштів і власними ж силами.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook