Магістри спеціальності облік і оподаткування на фінішній прямій

10 грудня 2019, 14:07

Відбувся захист бакалаврських робіт освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Облік і аудит» та спеціальності «Облік і оподаткування» денної форми навчання

9 грудня завершила роботу Екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування». До захисту було представлено 64 магістерські роботи на різноманітну тематику з бухгалтерського обліку, аналізу, аудиту та контролю. Об’єктами дослідження були підприємства сільського та лісового господарств, промислові підприємства.

 
Захисти пройшли на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії в складі голови комісії Лазаришиної І.Д., д.е.н., професора, завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, заступника голови Калюги Є.В., д.е.н., професора, завідувача кафедри обліку та оподаткування, Гуцаленко Л.В., д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування, Олійник С.О., к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування та секретаря комісії Деревянко С.І., к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування.

 

Захисти проходили на належному рівні, що відзначали члени екзаменаційної комісії.


19 грудня відбудеться вручення дипломів бакалавра.

Бажаємо всім випускникам особистих і професійних успіхів і завжди раді бачити їх на випускаючих кафедрах економічного факультету!
 

 

Леся Воляк
к.е.н., ст. викладач кафедри
статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook