Голова НАЗЯВО Сергій Квіт відвідав НУБіП

23 жовтня 2019 року
     Сьогодні голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт відвідав Національний університет біоресурсів і природокористування України.

     У ході візиту ректор Станіслав Ніколаєнко представив гостю НУБіП, його можливості і перспективи як потенційного навчально-наукового центру для всієї України.

  

 

     Першим, куди завітав Сергій Квіт, став відновлений після пожежі третій корпус з його гербовою залою НУБіП, залами засідань вченої ради і спецрад, який по праву називають візитівкою університету. Ще одна візитівка вишу – ботанічний сад, який став перлиною не тільки Голосієва, а й столиці – теж не залишився поза увагою. Його експозицію представив директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида. А навчально-наукову базу факультету ветеринарної медицини – ветеринарну клініку та численні сучасні навчальні лабораторії декан, член НАЗЯВО Микола Цвіліховський.

   На інших факультетах та ННІ Сергію Квіту продемонстрували ще кілька з багатьох облаштованих для забезпечення якісної освіти навчально-науково виробничих лабораторій – точного землеробства, ґрунтознавства, мікробіології тварин, конярства та бджільництва, інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу, організованих спільно з бізнесом.


Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook