Студенти магістратури програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» ознайомилися з сучасною технікою «Агробудівельний альянс “Астра”»

21 жовтня 2019 року
    Триває другий місяць навчання за новою магістерською програмою «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», студенти освоюють перші дисципліни за навчальним планом. А ще – знайомляться з виробничими технологіями і засобами для їх забезпечення. Саме з такою метою кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва НУБіП України і компанією «Агробудівельний альянс “Астра”» було організоване виїзне заняття. Почалося воно ознайомленням із головними напрямками діяльності компанії, що є одним із найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні.

 

   Далі увага студентів була сконцентрована на техніці для технологій прецизійного агровиробництва. Менеджери компанії представили свою продукцію, розкрили, які завдання в полі вона може виконати, розповіли про особливості експлуатації такої техніки.

 

    Заняття було змістовним, студенти із цікавістю спілкувалися з співробітниками компанії «Астра», повернулися з корисною інформацією і приємними враженнями. Так, техніка для забезпечення сучасних технологій агровиробництва на високому технологічному рівні, проте ми повинні бути готовими до грамотного впровадження таких технологій. І навчання – єдиний шлях до цього.

 

Наталія Пасічник

Фото: Тимур Панчук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook