Державна служба України з надзвичайних ситуацій висловлює подяку співробітникам ННВ Клінічного центру "Ветмедсервіс"

26 вересня 2019 року

Керівництво Мобільного рятувального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій висловлює щиру вдячність завідувачу ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В. Соломону та підлеглим співробітникам за надану допомогу в зовнішній міжнародній переатестації пошуково-рятувальної команди важкого класу МРЦ ШР ДСНС України у системі Міжнародної дорадчої консультативної групи ООН з проведення пошуково-рятувальних операцій в умовах міста INSARAG, що проходила з 2 по 7 вересня 2019 року.

Зазначений захід є дуже важливою подією у діяльності МРЦ ШР ДСНС України, який буде сприяти подальшому зміцненню міжнародної співпраці та підвищенню рівня готовності і професійності особового складу пошуково-рятувальної команди важкого класу до участі у міжнародних рятувальних операціях.
Користуючись нагодою, керівництво Мобільного рятувального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій висловлює глибоку пошану завідувачу ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», кандидату ветеринарних наук, доценту кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька Соломону В'ячеславу Віталійовичу, за активну співпрацю в рамках забезпечення готовності кінологічної сдладовоі пошуково-рятувальної команди важкого класу МРЦ ШР ДСНС України до участі у міжнародних рятувальних операціях.
Висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці, результатом якої стануть довготривалі і плідні партнерські відносини між нашими організаціями.

Ю. Харкевич
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook