Заняття із студентами магістратури на базі ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс»

17 вересня 2019 року

     Студенти ОС Магістр 1 року навчання провели заняття  з дисципліни «Спеціальна пропедевтика, терапія і профілактика внутрішніх хвороб тварин", під керівництвом доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Голопури С.І., на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».

     Студенти мали змогу безпосередньо отримати навички  відбору крові у лабораторних тварин,  що є частиною експериментальних  досліджень, які проводяться на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс». Відбір крові у лабораторних тварин проводили доцент кафедри терапії і клінічної діагностики С.І. Голопура та аспірантка  кафедри терапії і клінічної діагностики, лікар клініки дрібних тварин М.М. Кощавка, яка разом із доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Т.В. Немовою, здійснювала морфологічне та біохімічне дослідження відібраної крові. 
     Окрім цього, студенти мали змогу детально познайомитись із методом сучасної ультразвукової діагностики органів черевної порожнини у дрібних домашніх тварин.  Майстер-клас для студентів провела  головний лікар клініки дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» Іванченко Н.Ю.
 
Доцент Немова Т.В.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook