Розширене засідання ректорату

27 серпня 2019, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213

       27 серпня 2019 р. о 900 у навчальному корпусі № 3 ауд. 213 відбудеться розширене засідання ректорату.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати вступної кампанії 2019 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Гончарук Лідія Юріївна.
  2. Про готовність Університету до прийому студентів 1-го курсу та нового навчального року. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.техн.н., доц. Іщенко Валерій Васильович, начальник навчальної частини, к.техн.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна та директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.
  3. Про підготовку закладів харчування університету до нового навчального року. Доповідає директор служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович.
  4. Про проведення Дня знань 31 серпня. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.психол.н., доц. Ржевський Геннадій Миколайович.
  5. Про проведення засідання Вченої ради, наради з планування на вересень 2019 року, нагородження працівників університету з нагоди Дня знань. Доповідає учений секретар, к.екон.н., доц. Барановська Оксана Дмитрівна.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу, к.екон.н. Бронін Олег Володимирович.
  7. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook