Першочергове завдання університету - забезпечення житлом усіх студентів!

6 серпня 2019 року

    Під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, 5 серпня, провели нагальну робочу нараду із директорами ННІ/деканами факультетів, їх заступниками та із завідувачами гуртожитків.

    Головним питанням цього зібрання було об’єктивне розміщення у гуртожитки студентського містечка НУБіП України усіх студентів, а обов’язково 100 % забезпечення житлом студентів 1 курсу, які мають намір проживати в гуртожитках.

    Сергій Миколайович звернув увагу присутніх, що у нас зберігається тренд збільшення контингенту студентів, що відповідно відіграє важливу роль у збільшені кількості мешканців у гуртожитках. Зазначив, що таке збільшення нас зовсім не лякає, а навпаки змушує рости та покращувати матеріальну базу в гуртожитках.

    Кожен директор/декан або його заступник проінформували про потребу студентів в житлі на ввіреному їм ННІ/факультеті на 2019-2020 навчальний рік. Відмітили, що у зв’язку з збільшенням студентів, які хочуть проживати в гуртожитку і щоб створити рівні умови для поселення усіх студентів необхідно додати місця в гуртожитках для гуманітарно-педагогічного факультету і факультету інформаційних технологій. Спільним рішенням було прийнято можливість переміщення студентів цих факультетів у гуртожитки № 2,8,10.

    Також не забули відмітити, що такі факультети як: економічний, агробіологічний, інформаційні технології та ННІ неперервної освіти і туризму показали гарний приклад, проводити ремонт в гуртожитках завдяки залученням благодійних коштів і проводити капітальний ремонт одразу всього блоку, включаючи МЗК, кухні, коридор та кімнати. Адміністрація гуртожитку та ректорат вдячні за проведення такого роду організованих ремонтних робіт.

    Студентське містечко радо вітає в стінах наших гуртожитків усіх студентів 1 курсу і зазначимо, що з першого дня початку Школи першокурсника в гуртожитки університету поселились близько 600 осіб.

    Висловлюємо щиру вдячність завідувачам гуртожитків та адміністрації гуртожитків за організоване поселення студентів, лояльне і привітне ставлення до студентів та їхніх батьків, за те що допомагаєте студентам адаптуватися до нових умов життя, знайти нові знайомства, друзів та роз’яснюєте правила проживання в гуртожитку.

    Надалі працюємо в тому ж дусі, продовжуємо ремонтні роботи і не зупиняємося на досягнутому!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook