Випускниця школи Вероніка Вірченко: аби розумітися на тонкощах юридичної справи обрала для навчання один з кращих університетів країни – НУБіП

17 червня 2019 року
     Випускниця загальноосвітньої школи №1 Калинівки (Васильківський район Київської області) розповідає чому вирішила здобувати вищу освіту на юридичному факультеті НУБіП.

  • Розкажи, чому вирішила стати юристом?

     — Це була моя ініціатива, адже батьки завжди мені казали: сьогодні в Україні важливо здобути якусь прикладну спеціальність. Однак, я вважаю, що юристом бути не просто модно, але й корисно. Розумітися на тонкощах юридичної справи важливо не лише, щоб стати адвокатом і захищати чиїсь інтереси, але й аби вести власний бізнес. Тому мрію вчитися на юрфаці.

  • Це правда, навіщо платити великі гроші адвокату, якщо можна вивчитись і знати свої права самій. Раді, що ти вибрала НУБіП України, як ти дізналася про університет?

    — По-перше, чула про нього від друзів, які вже там навчаються, тоді й звернула увагу. Друзі розповідали про постійні активні заходи для молоді, гарне місце розташування. До речі про заходи, нещодавно, здається, у вас проходив якийсь марафон, а я дуже люблю бігати. По-друге, ви прийшли до нас у школу і розповіли про навчання у вашому виші. І по-третє, побачила новини по телевізору, де якраз показували сюжет про НУБіП України. Всі пазли склалися і це укріпило мене в виборі майбутнього університету.

  • Приємно чути. Ти сказала, що любиш спорт, а в НУБіП дійсно працюють багато секцій. Яким саме спортом захоплюєшся?

     — Мені подобаються динамічні види спорту, люблю біг, плавання, теніс. Також граю у командні види спорту, наприклад, волейбол. Тому з радістю братиму участь у студентських змагання.

Розмовляли доценти кафедри міжнародного права
Є. Шульга і С. Кідалов

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook