Зробити більше з деревини!

31 травня 2019 року
м.Ганновер, Німеччина

        З 27 по 31 травня 2019 р у Ганновері (Німеччина) відбулася чергова Міжнародна виставка «Зробити більше з деревини» (Making more out of wood) LIGNA.19. Це найбільша Європейська виставка деревообробного обладнання, на якій у 10 павільйонах було представлено біля 1500 фірм, а також на відкритих майданчиках потужна лісозаготівельна техніка та внутрішньозаводський транспорт репрезентовані 103 фірмами.

          Окрім виробників обладнання були представлені національні асоціації виробників  деревообробного  обладнання – США, Туреччини, Італії, Австрії, Франції, Малайзії, Китаю. Нашу країну представляла Українська асоціація деревообробного обладнання у роботі якої прийняла участь завідувач кафедри Пінчевська Олена Олексївна.

З презедентом Української асоціації деревообробного обладнання Олександром Твердохлібом

    Серед відомих закордонних фірм були присутні такі, що мають представництво в Україні і співпрацюють з нашою кафедроюWOOD-MIZER, MUHLBOCK TROCKNUNGSTECHNIK, LEITS, LEUCO, HOMAG, KLEIBERIT, AKZONOBEL тощо. Також на виставці були присутні ВНЗ Німеччини, що спеціалізуються у підготовці спеціалістів для деревообробної і меблевої галузі, з якими Олена Олексіївна навела контакти та обговорила можливості співпраці. 

  

     Представники відомого науково-дослідного інституту FRAUNHOFER-INSTITUT fur HOLZFORSCHBNG WILHELM-KLAUDITZ-INSTITUTE WKI, директор якого пан Богуміл Казал, відвідав нашу кафедру під час Міжнародної конференції 2013 р., поділилися результатами інноваційних досягнень використання деревини.  Нажаль серед представлених фірм була незначна кількість українських – лише 2.

З Володимиром Вакуликом, комерційним директором ПП «БК Технологічне бюро»

   Приємно було бачити, що відомі фірми представляють випускники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини НУБіП України: комерційний директор ПП «БК Технологічне бюро» - Володимир Вакулик та менеджер В’ячеслав Колонтай.

 

Ольга Баранова,
старший викладач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook