Економічний факультет став переможцем у традиційному конкурсі на кращого знавця судоку серед завідувачів кафедрами

1 червня 2019 року

     Уже котрий рік поспіль невід'ємною частиною змагань на нашому традиційному святі Дня університету став інтелектуальний конкурс серед завідувачів кафедр університету: розв'язання завдань японської головоломки "СУДОКУ". Судоку - японська головоломка, або магічний квадрат з числами щороку набуває все більшої популярності у нас в університеті під час інтелектуальних змагань, як серед викладачів, так і студентів. Судоку стала невід'ємною складовою змагання серед студентів на кращу інтелектуальну групу, а конкурс на кращого знавця судоку серед завідувачів кафедрами - вже увійшов у традицію. Такий конкурс було започатковано одночасно з традицією відзначати щороку День університету наприкінці травня. За ці чотири роки можливість позмагатися у швидкості та якості вирішення складних задач судоку вже полюбився нашим завідувачам, які вже не уявляють свята без цього та напередодні вже питають про нього і чекають!

     Цьогоріч 31 травня як завжди на глядацькій трибуні збиралися завідувачі кафедрами та прихильники інтелектуальних змагань, щоб помірятися інтелектом. Понад третина з числа завідувачів кафедрами долучилися до змагання.

     У результаті запеклої інтелектуальної боротьби перемогу в конкурсі здобула завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина (економічний факультет), 2-ге міце - Таїсія Саяпіна (факультет інформаційних технологій), 3-тє - Ярослава Ларіна (факультет аграрного менеджменту). До речі, остання щорічно бере участь у такому конкурсі, і була його переможцем.

     Усього з присутніх повністю із завданням впоралися 9 осіб, а решта учасників інтелектуальних змагань в запланований час не встигли вірно розв'язати складне завдання. Цікаво зазначити, що дехто із завідувачів кафедрами приходить на змагання з великими групами підтримки, були навіть і студенти-іноземці та аспіранти!

Вітаємо усіх переможців та учасників інтелектуального змагання!
Пам'ятаємо олімпійський принцип: головне - це участь, а перемоги неодмінно будуть!

Оксана Зазимко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook