Студенти-птахівники – переможці!

24 квітня 2019 року
3–4 квітня 2019 року на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України відбулась Всеукраїнська 73-я науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми».
Цього року конференція набула найбільших масштабів за часи свого існування – 178 представників з 29 різних установ України, 9 представників з 6 іноземних установ, які є партнерами НУБіП України. На конференції були представлені наукові доповіді за результатами сучасних наукових досліджень у напрямах: довкілля та екологічні проблеми; аквакультура, гідробіологія та іхтіологія; біологія, генетика, розведення та біотехнології тварин; годівлі та технології виробництва кормів; технологій виробництво продукції тваринництва; технології переробки продовольчої сировини; якість і безпека продукції АПК галузей тваринництва та рослинництва.
Після закінчення конференції було визначено переможців серед студентів. Перше місце посів студент скороченого терміну навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів Віталій Матвійчук за доповідь «Розведення голубів породи кінг» (керівник  - доцент В.В. Мельник), друге місце - студентка СТН Анна Калініченко за доповідь «Оцінювання свіжості харчових курячих яєць» (керівник  - професор Н.П. Прокопенко), третє місце – студент СТН Микола Якимчук за доповідь «Розвиток птахівництва в Україні та світі» (керівник - доцент С.М. Базиволяк).
 

Вітаємо наших студентів-птахівників з перемогою і бажаємо подальших наукових здобутків!  

Прокопенко Наталія, професор

Мельник Вікторія, доцент

кафедри технологій у птахівництві,

 свинарстві та вівчарстві

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook