ІІ етап всеукраїнської студентської олімпіади з «Водних біоресурсів та аквакультури» розпочато

17 квітня 2019 року
     Сьогодні 17 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Водних біоресурсів та аквакультури».

     До університету завітали переможці перших етапів зрізних закладів вищої освіти України: Білоцерківський національний аграрний університет, Вінницький національний аграрний університет, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького, Національний університет водного господарства та природокористування, Одеський державний екологічний університет, Харківська державна зооветеринарна академія, Херсонський державний аграрний університет та господарі змагань – НУБіП України. Тож змагатися за звання найкращого будуть 27 студентів-переможців перших етапів із 9ЗВО України, у яких відбувається підготовка спеціалістів за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура».

     Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка привітав учасників з початком олімпіади голова оргкомітету, проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Він зауважив, що сьогоднішня подія є знаменною для університету та факультету зокрема, адже проводити другий тур олімпіади і приймати у себе кращих із кращих щороку – це велика честь. До потенційних переможців і членів журі звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, який коротко розповів гостям про університет з його потужною навчальною і науковою базами та зазначив, що НУБіП запрошує на навчання в магістратуру всіх охочих.

 

     Оцінюватиме знання учасників, набуті у своїх вишах, професійне журі під головуванням професор кафедри гідробіології та іхтіології, член-кореспондент НАН України Микола Євтушенко. Допомагатимуть йому у цьому завідувач кафедри гідробіології та іхтіології Петро Шевченко, доцент цієї ж кафедри Меланія Хижняк, доцент кафедри аквакультури Василь Коваленко, а також професор Національного університету водного господарства та природокористування Василь Сондак, доцент Херсонського державного аграрного університету Володимир Корнієнко, доцент Білоцерківського національного аграрного університету Олександр Олешко та доцент Вінницького національного аграрного університету Сергій Мушит.

 

 

     Після урочистого відкриття розпочався перший змагальний день. Наразі у ці хвилини триває теоретичний тур.

 

 

 

Бажаємо всім учасникам продемонструвати глибокі знання, а найдостойнішим – стати переможцями!

Микола Євтушенко,

професор кафедри гідробіології та іхтіології
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook