Олександр Павелко та Анастасія Долінська – кандидати на посаду голови Студентської організації

9 квітня 2019 року
     Вже 17 квітня університет буде обирати нових голів студентських організацій факультетів та нового очільника студентської сім’ї – голову студентської організації НУБіП України.

     Згідно заявкам, які до нас поступили, кандидатів – двоє.
     Перший – Олександр Павелко – студент 4 курсу, 1 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
     Друга – Анастасія Долінська, студентка 1 курсу механіко-технологічного факультету.

     Для того, щоб більш детально познайомитися з кандидатами, вони були запрошені до відділу виховної роботи та студентських справ на інтерв’ю, щоб дати відповіді на актуальні питання для студентства.

  

  • Ваше життєве кредо.

Олександр: Роби справу, заради справи.
Анастасія: Працювати на результат.

  • Опишіть Ваш досвід роботи в студентській організації.

О.: Мій тернистий шлях розпочався з голови відділу культмасової роботи в студентській раді дев'ятого гуртожитку. Тоді я був активним молодим чоловіком в якому грала цікавість, бунтарство і жага цікавого життя. Останнє горить в мені і зараз. Потім на 2 курсі мені запропонували бути кандидатом на виборах голови СО факультету та СР гуртожитку, я залюбки погодився. Пишучи промову на голову СО, я вирішив, що хочу спробувати себе на даній посаді і оголосив, що вибори будуть чесні. І так я виграв і голову СР, і голову СО, що вселило в мене надію і море ентузіазму на наступні роки. Я голова факультету ХТ та УЯП АПК ось уже 3 рік. За цей час мав щастя познайомитись з керівництвом університету, цікавими людьми, а головне з теперішньою командою СО, членом якої я є зараз. За час навчання в університеті ми разом реалізували багато різних проектів, такі як "Корпорація НУБіП" з Гречанюком Максимом, проект "САРАФАН" на чолі з Максимами Хомичем та Паламарчуком і ще багато різного як СО НУБіП, з якими працюю і дотепер!
А.: Неодноразово була присутня на зборах студентської організації.

  • Що мотивує Вас до роботи?

О.: Прийшовши на перший курс я стояв на роздоріжжі особистого розвитку. Так склалось, що я обрав Студентську організацію. Вже пізніше життя дало мені зрозуміти, що здобутий тут досвід - безцінний. Крім досвіду, дуже важливою є команда з якою йдеш до цілі. Як говорив Кен Бланшар "Ніхто з нас не розумніший всіх нас". Балотуючись на голову СО я не йду сам. Ми йдемо командою. Ці люди є ідейними організаторами з високими цілями і бажаннями в житті. Моє особисте бажання - зробити наш університет найкращим. Реалізувати проекти, які полегшать і наситять життя теперішніх студентів і наступних поколінь. Моє бажання створити атмосферу, в якій студенти з гордо піднятою головою скажуть "Я навчаюсь в найкращому виші країни, я навчаюсь в НУБіП!". Ця вершина зовсім поруч, а студентська організація має, як ніхто інший працювати за ради її підкорення.
А.: Я громадський активіст, студентка, яка бачить проблеми у роботі студентської організації, як представника студентів, та маю розуміння щодо можливості їх усунення та покращення якості студентського життя.

  • Ваші очікування від посади.

О.: Здобувши такий обсяг досвіду роботи в Університеті на різних ланках, хочу використати його сповна. Привести СО до гармонійної роботи та співпраці з адміністрацією. Вести постійний діалог зі студентами, за для розуміння їх потреб та проблем. Підвищити рівень культурних заходів, керуючись їх якістю, а не кількістю. Максимально використовувати ресурси, які нам дає університет. Викласти нові способи мотивації активістів, за для процвітання нашого славетного НУБіП.
А.: Очікую плідну роботу для покращення якості студентського життя та отримання нового організаторського, ораторського та комунікаційного досвіду.

  • Успішність: середній бал.

Олександр – 86,5, Анастасія – 92,4.

  • Академічний рейтинг.

Олександр – 10, Анастасія – 2.

Автор Дар'я Ходій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook