Дипломом ІІ-го ступеня на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» нагороджено випускника кафедри

2 квітня 2019 року

     Костиляну Віталій Анатолійович  народився і виріс у місті Ізмаїл Одеської області. Навчався в Ізмаїльському інституту водного транспорту на кафедрі економіки підприємство та обліку і аудиту де отримав диплом бакалавра з відзнакою. Вступив до магістратури НУБіП України за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  2018 року бо багато чув схвальних відгуків і про спеціальність і про кафедру біржової діяльності і торгівлі. Обрав саме цю спеціальність завдяки прочитаній літературі, матеріалам з Internet джерел, що склали сильне враження і сприяло зміні моєї спеціальності. А завдяки саме отриманій раніше освіті, навчання на цій кафедрі було цікавим і звичним. 

     1. Коли обирали тему дослідження чи сподівалися на те, що вона буде мати успіх не тільки на захисті, перед членами державної екзаменаційної комісії, а і на Всеукраїнському рівні? Одразу виконували роботу так аби вона знайшла всюди розуміння? 
     Звісно я не мав навіть уяви, що моя робота буде розглядатись на Всеукраїнському рівні, але робив я її ретельно і уважно. Головним постулатом моєї роботи було – власне розуміння. 
     2. За якими критеріями обирали тему роботи і чи враховували її практичне значення? 
     Критерієм відбору теми була зацікавленість саме у фондовому ринку, і я, як спеціаліст з економіки підприємства мав досвід, щодо аналізу підприємств і загального розуміння функціонування фондового ринку. Також, вивчення цієї теми, спонукало мене більш детально і глибоко її вивчити і здобувати навички, що на сьогоднішній день допомагають мені у моїй нинішній професії. 
     3. Як обрали керівника роботи і як Вам працювалося у тандемі з ним? 
     Вибір керівника, не став великою проблемою для мене. Тому що, я знав, що завідувач кафедри, тим паче професор, не може буди поганим керівником. Надія Петрівна, як мій керівник зробила дуже вагомий внесок до написання моєї роботи. Під її чутливим керівництвом ми змогли детально вивчити та проаналізувати тему і виявити проблеми, що склалися на нинішній день на фондовому ринку і знайти рішення щодо їх усунення.
   4. Чи диплом із спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» став дороговказом для Вас? Чи працюєте Ви за отриманою спеціальністю? 
     Так, я ні на секунду не пожалкував, що обрав саме цю спеціальність. Зараз працюю на фахом і планую покласти життя на цю професію.
      5. Що побажаєте Вашим наступникам?
    Більш детально і більш глибоко вивчати біржову діяльність, тому що практиків-біржовиків замало, а ця сфера потребує грамотних спеціалістів, що будуть розвивати вітчизняний біржовий ринок.

Розмовляв Олександр Кірган,

асистент кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook