День відкритих дверей на кафедрі психології

1 квітня 2019, 10:58

День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України  був особливо атмосферним і зворушливим. Ще зранку, школярі, а вже незабаром - майбутні студенти, радісними гуртами прибували на затишну територію університету, де серед старих дубів, кленів і зовсім нових чепурних але й розташовані корпуси університету – пам’ятки архітектури.

У центральному корпусі на них ще з самого ранку чекали викладачі та студенти, готові щиро ділитися своїми розповідями про особливості студентського життя. Із приємними несподіванками на абітурієнтів чекали  науковці кафедри психології, які не просто лектори, доценти, професори, а ще  й психологи-практики, готові за першим запитом прийти на допомогу абітурієнтові.

Працівники кафедри привітно спілкувалися зі школярами, посвячуючи їх у таємниці професії психолога. Розповіли про те, що навчання на нашій спеціальності відкриває шлях людині до пізнання свого глибокого внутрішнього світу, а також до справжнього розуміння інших, що забезпечує можливість психології бути «лікарями людських душ».

Науковці стали в пригоді й тим, хто ще не визначився зі своїм майбутнім фахом, адже абітурієнтам запропонували взяти участь у тестуванні, що виявляло їхні природні схильності, тип мислення. Отримані відомості сприяли самопізнанню, а відтак і самовизначенню старшокласників.

Учням також пояснювали перспективи реалізації в межах зазначеної професії, оскільки запит суспільства на психологів зростає - і в науці, і в освіті, і в культурі, і в медицині, і в політиці, і у військовій галузі. Такі важливі і натхненні розповіді, безперечно, залишили приємний спогад у пам’яті майбутніх студентів, а головне – школярі отримали чудову нагоду дізнатися про самих себе – адже наші психологи пропонували їм цікаві вправи,тести з експрес-діагностики. Ми, викладачі кафедри психології, із нетерпінням чекаємо наступної зустрічі із нашими новими друзями – уже в лекційних аудиторіях на цікавих заняттях!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook