Відкрите заняття професора Журавської Н.С.

21 березня 2019, 23:53

20 березня 2019 року на кафедрі методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулася відкрита лекція доктора педагогічних наук, професора кафедри Журавської Ніни Станіславівни на тему: «Методика самостійної роботи студентів» для бакалаврів третього курсу спеціальності «Філологія».

Професору Журавській Н.С. вдалося активізувати навчально-пізнавальну діяльність студентів і спроектувати матеріал теми на майбутню професійну діяльність студентів. Акцент зроблено на роль та місце самостійної роботи у розвитку самостійності майбутніх перекладачів тощо.

Лекція професора Журавської Н.С. доступна за змістом для студентів. Використано ТЗН, різноманітні методи та прийоми подання навчального матеріалу. Лектор вміло піднімала питання щодо організації самостійної роботи, формування самостійності у майбутніх фахівців.

Активізовано навчально-пізнавальну діяльність студентів. Систематизовано та логічно послідовно викладено навчальний матеріал. Налагоджено контакт з аудиторією. Використано вміння зацікавити та активізувати роботу студентів на занятті. Застосовано проблемно-пошукові та наочні методи навчання. Лекція прочитана на високому науково-методичному рівні.

Сергій Кубіцький,
завідувач кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook