У гуртожитку № 6 відновлено та доукомплектовано відеоспостереження

24 лютого 2019 року

У провідних країнах світу активно використовується відеоспостереження, що дозволяє робити життя людей простішим, зручнішим та безпечнішим. В останні роки відеоспостереження стало особливо поширеним в Україні.
Відеофіксація - це певною мірою страхування від неприємностей, які можуть виникнути у зв'язку з відсутністю доказів. Своєрідний засіб цивільного захисту, який дозволяє не тільки спостерігати за тим, що відбувається, але також використовувати відзняті матеріали у якості доказів, якщо у цьому виникає потреба.
Тому за ініціативи адміністрації та студентської ради гуртожитку №6, за допомоги дирекції студентського містечка, деканату факультету ветеринарної медицини і деканату гуманітарно-педагогічного факультету було відновлено та доукомплектовано відеоспостереження у гуртожитку №6.

Закуплені та замінені камери, які згоріли внаслідок удару гріму. Доукомплектовано додатковим монітором та виведено всі камери на вахту для того, щоб можна було переглянути відеозйомку. Встановлено додаткові камери та попереджуючі знаки про відеоспостереження.


Все це, в свою чергу, підвищить безпеку студентів та персоналу гуртожитка, допоможе зберегти студентське та університетське майно від крадіжок та нищення.


Хочеться від імені студентства гуртожитку подякувати дирекції студентського містечка, деканату факультету ветеринарної медицини і деканату гуманітарно-педагогічного факультету за відновлення відеоспостереження в гуртожитку №6 НУБіП України.

Заст. завідувача гуртожитку №6
Ю. Масалович

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook