Свято для малюків на День Святого Миколая.

24 грудня 2018, 11:32
    Посмішка -це те, що хочеш бачити постійно від людей, знак того, що ти дійсно щасливий, емоція, яку не можна ні купити, не продати, ні випросити. Її можна тільки подарувати. Особливо приємно бачити посмішку від маленьких діточок, які вірять, що дива збуваються, що існують все ж таки казкові герої, які обов`язково подарують їм гарний настрій та незабутні враження.
    Для команди студентської організації факультету конструювання та дизайну @studorg.fkd щорічний день святого Миколая стає незвичайним, тому що кожен рік, саме в цей день, ми створюємо невеличку атмосферу новорічного свята.
Так 15 грудня для малят співробітників факультетів конструювання та дизайну та механіко-технологічного відбулося новорічне свято!
    Діти поринули у світ розваг разом з Білосніжкою та Гномами, Сніговиками, звірятами, казковою Феєю, Попелюшкою,  і, звичайно ж тим, на кого усі чекають з радістю і нетерпінням, - святим Миколаєм.
Ну і весело ж було!!  Хороводи, загадки, цікаві конкурси! А чого тільки варте пролізання через казковий тунель! А створення картатого полотняного «моря» з «феєрверком»! А прикрашання мами у ролі «ялинки»! І звичайно ж головна подія, заради якої діти цілісінький рік вели себе чемно, були слухняними та вивчили вірші, пісеньки. Так, це звичайно ж подарунки від Святого Миколая!
    Свято відбулося! Кожна дитина отримала трішечки щастя!
    Висловлюємо подяку студентській організації факультету КД за веселі враження!
 
Голова профспілкового бюро факультету КД
 Бондар Марія Миколаївна
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook