Робота акредитаційної комісії

20 грудня 2018 року
 З 17 по 19 грудня на виконання наказу МОН України щодо акредитації освітньо-професійної програми „Машини і обладнання сільськогосподарського виробництва” зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування другого (магістерського) рівня на кафедрі конструювання машин і обладнання працювала акредитаційна комісія. У складі комісії: голова – д.т.н., проф. Яковенко В.Б. (Київський національний університет будівництва і архітектури) та член комісії д.т.н., проф. Барановський В.М. (Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя).
 
 
Члени комісії ознайомились із методичним забезпеченням навчального процесу, відвідали навчальні лабораторії та побачили обладнання, яке використовується для підготовки магістрів, оцінили рівень наукових робіт, які проводяться науково-педагогічним персоналом кафедри.
 
 
 
 
 
На основі аналізу показників підготовки студентів та забезпеченості навчального процесу комісією підготовлений висновок стосовно акредитації освітньо-професійної програми „Машини і обладнання сільськогосподарського виробництва” за другим (магістерським) рівнем.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook