На юридичному факультеті успішно акредитована магістерська спеціальність «Право»

20 грудня 2018 року

     На юридичному факультеті фінальний етап акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Право» збігся в часі з Днем Святого Миколая.

     Експертна комісія утворена відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 07.12.2018 р. № 2831-л у складі голови Ольги Мельничук – декана факультету менеджменту та права, професора кафедри права Вінницького національного аграрного університету та члена комісії – Максима Куцевича – доцента кафедри кримінального права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидата юридичних наук, доцента, розпочали роботу з оглядової екскурсії по навчальному корпусі №6, знайомства з колективом та спілкування зі студентством факультету.

     Декан факультету Олена Яра продемонструвала оновлені приміщення, поповнений арсенал навчальної криміналістичної лабораторії, укомплектовану залу судових засідань, все найкраще, чим по праву може пишатись факультет. Заступник декана Олена Улютіна та завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Володимир Єрмоленко продемонстрували наукові, навчальні, методичні здобутки факультету, ознайомили з електронними навчальними курсами та документами, що підтверджують кваліфікацію НПП факультету.

     Далі, гості відвідали засідання екзаменаційної комісії де відбувався захист магістерських робіт студентами факультету.

     Після детального ознайомлення з матеріалами акредитаційної справи експертна комісія Міністерства освіти і науки України відзначила спроможність юридичного факультету здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою Право спеціальності 081 Право за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експертний висновок

Олена Улютіна
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook