Управлінці захистили магістерські роботи

17 грудня 2018, 21:01

У період з 3 по 11 грудня 2018 року на кафедрі методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету тривали захисти магістерських робіт студентів другого року навчання ОПП  «Управління навчальним закладом» спеціальності «Менеджмент» заочної та денної форм навчання. Захист магістерських робіт відбувався традиційно у форматі відкритого засідання Державної екзаменаційної комісії.

     Державна екзаменаційна комісія діє на підставі наказу ректора і складається із числа найдосвідченіших науково-педагогічних працівників факультету: професора Вікторової Лесі Вікторівни (голови комісії), професорів Майорової Тетяни Володимирівни і Кубіцького Сергія Олеговича та доцента Михайліченка Миколи Васильовича.

     Комісія проаналізувала магістерські  роботи майбутніх управлінців, прослухала їх виступи у вигляді презентацій. Члени комісії відмітили професійні здібності майбутніх випускників, їх вміння орієнтуватися у складних управлінських ситуаціях та прийшли до висновку, що найкращими і найбільш заслуговуючими на увагу виявилися магістерські  роботи,  доповіді та відповіді на питання таких студентів: Дзюземової  Олени, Голєвої  Марії, Данькевич Вікторії, Богдана Владислава, Беньковського Сергія.

     Магістерські роботи цих студентів відрізнялися науково-практичним значенням, їх відповіді характеризувалися глибоким розкриттям змісту наукового апарату магістерської роботи, аргументованістю суджень, точністю використаних даних. Крім того, на поставлені практичні запитання комісії, студенти знаходили сміливі і нестандартні відповіді.

     Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами пишається своїми випускниками, вони достойно представили магістерські роботи та показали високий рівень підготовки магістрів.

Вітаємо магістрів освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» спеціальності «Менеджмент» з успішним захистом магістерських робіт!

Валентина Яковлева,
доцент кафедри кафедри методики навчання
та управління навчальними закладами

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook