Ректорат: основне завдання на кінець року – успішне складання сесії

17 грудня 2018 року

     17 грудня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Розпочинаючи його, очільник університету ще раз зупинився на питаннях проведення профорієнтаційної роботи. Співбесіди з керівниками факультетів, завідуючими кафедр продемонстрували відсутність рівномірного розуміння напруги зі вступною кампанією у 2019 році. Зокрема, ситуація з набором слухачів на підготовчі курси. Тому на засіданні розширеного ректорату буде заслухана інформація директорів ННІ та деканів щодо стану профорієнтаційної роботи.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про організацію зимової екзаменаційної сесії, успішне проходження акредитації освітніх магістерських програм, контроль за станом здоров’я студентів і викладачів, соціологічне опитування студентів бакалаврату і магістратури.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про набір 50 іноземців на навчання на підготовчому відділенні, участь науковців і викладачів університету в міжнародних грантових конкурсах з провадження досліджень та академічних обмінів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на заміні вікон в гуртожитках та виготовленні меблів. Загалом же завершуються всі будівельні роботи, які заплановано зробити в цьому році.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на перевірці даних рейтингу науково-педагогічних працівників, закритті плану державних закупівель на 2018 рік.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати хід зимової екзаменаційної сесії та організацію випусків магістрів, провести соціологічне опитування студентів за результатами сесії, внести пропозиції щодо нової якості лабораторних і практичних занять. Вадиму Ткачуку – завершити фінансовий рік. Валерію Іщенку – активізувати виконання програми енергозбереження. Начальнику науково-дослідної частини Володимиру Отченашку – надати роз’яснення щодо спільного використання обладнання для досліджень, зокрема молодими вченими і аспірантами. Директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському – сформувати графік діяльності студентів у січні.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook