Названо переможців ІI Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна

13 грудня 2018 року

     12 грудня 2018 року, за спонсорської підтримки ТОВ «ТД «Світ-Агро» та ТОВ «Кремікс», відбулася підсумкова наукова конференція II Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна. Захід був організований кафедрою годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного та проходив на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університет біоресурсів і природокористування України.

     Відкриваючі засідання, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, Кондратюк Вадим Миколайович зазначив, що найкращий факультет УКРАЇНИ з напрямку підготовки Технологія виробництва продукції тваринництва радий вітати учасників та відзначив, що кожен з них вже є переможцем, оскільки із значної кількості робіт, що надійшли для участі у конкурсі саме Ваші роботи були відібрані для заслуховування на підсумковій науковій конференції.

     Упродовж декількох напружених годин представники 7 провідних аграрних ВНЗ України змагалися у володінні питаннями з годівлі тварин. Більшість учасників показали ґрунтовні знання з предмета і продемонстрували у своїх доповідях креативний підхід у розв’язуванні годівельних завдань.

     Представницьке журі, яке очолював Богдан Юрій Анатолійович, директор ТОВ «Дженерал Україна», кандидат сільськогосподарських наук, і яке складалося виключно з представників бізнесу, визначило переможців.

     Дипломом за І місце нагороджена: Михайленко Тетяна Юріївна, студентка Миколаївського національного аграрного університету. Науковий керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент Дехтяр Юрій Франкович.

     Дипломом за ІІ місце нагороджений: Жалейко Олексій Олександрович, студент Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. Науковий керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент Оріщук Оксана Сергіївна.

     Дипломом за ІІІ місце нагороджена: Федорчук Наталія Андріївна, студенка Житомирського національного агроекологічного університету. Науковий керівник: кандидат сільськогосподарських, доцент Кривий Михайло Миколайович.

     На урочистому закритті звучали теплі слова і щирі побажання подальших успіхів майбутнім фахівцям з годівлі тварин та їхнім наставникам. Окрім дипломів, переможці отримали цінні подарунки від спонсорів конкурсу, а за три абсолютні результати – грошові призи у розмірі 5000 грн. за І місце; 3000 грн. – ІІ місце та 2000 грн. – ІІІ місце від академіка НААН України, доктора сільськогосподарських наук, професора І.І. Ібатуліна.

     Без подарунків не залишився жоден із учасників, керівників та членів журі! А перший проректор І.І. Ібатуллін запросив учасників до подальшого навчання в магістратурі та аспірантурі в НУБіП України.

М. Сичов,
завідувач кафедри годівлі тварин
і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook