"Благодійна ярмарка на економічному факультеті"

1 листопада 2018 року

Студенти економічного факультету приєдналися до збору коштів онкохворим діткам і взяли участь у благодійній акції "Подаруй надію". Як сказав один із класиків "Милосердя... не буває надмірним". І справді, хто як не ти в першу чергу допоможеш?! В нас час забулися чуйність та доброта, адже, це так легко зробити добрий вчинок, який в майбутньому допоможе врятувати життя людині. Так хочеться повернути в "моду" добрі вчинки, за які не чекаєш щось у відповідь, просто робиш приємне для когось.

 

Наш факультет не перший рік приймає участь у даному дійстві і приємно, що до цього долучаються студенти та викладачі, які купують щось солоденьке.

  

Цього року вразив один момент, коли до студентів, які продавали солодощі підійшов один чоловік і сказав: "Ви займаєтеся дуже благодійною справою. Хочу також допомогти і зробити внесок. Але мені нічого не потрібно, я допомагаю бо я так хочу! ''.

З великою гордістю та щирістю було зібрано немало коштів, які дійсно дарують надію тим, хто в ній потребує. Дякуємо усім студентам та викладачам за небайдужість та участь у благодійному проекті.

Голова соціального сектору,
Яковенко Юлія 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook