Книжкова виставка, присвячена пам’яті талановитої юної поетеси і письменниці, члена Національної спілки письменників України Олександри Бурбело.

10 жовтня 2018 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 10.10. 2018 року на факультеті захисту рослин,  біотехнології та екології за ініціативою та сприянням доцента кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки М.І. Феделеш-Гладинець відбулася презентація творчого доробку талановитої юної вінничанки Олександри Бурбело.

 

 

Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного факультету мали змогу познайомитися із творами поетеси і письменниці на книжковій виставці, присвяченій її пам’яті.
 
       

       Надзвичайно щедро обдарована юна мисткиня пішла з життя дуже рано, у п'ятнадцять років, однак залишила творчий доробок, достойний дорослого митця. Потужна і романтична, щира лірика Олександри Бурбело, виплекана за підтримки люблячої родини дівчини, присвячена рідному краю, Україні і життю. Ця надзвичайна дівчинка раділа всьому, що оточувало її, і несла свою радість, віддавала світу.

            

 

"Ось збираю слова, наче квіт, у букети

І сплітаю віночки барвистих рядків.

У гаю, де живуть і працюють поети,

Первоцвіт мого вірша весною розцвів". 

 

 

           Прозові твори О. Бурбело, попри юний вік авторки, літературно довершені, сповнені яскравих образів. Вони випромінюють щиру любов до життя і людей. Творчість обдарованої юної українки є взірцем, закликом для її однолітків до праці, творчості і власного розвитку.

          Життя її слугує для молоді настановою мужності і працелюбності, віри у свою мрію і прагнення до її здійснення. «А де ж від щастя золоті ключі? Підкаже серце: «Ген, за видноколом».

          

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook